Blog

Interessante artikelen, handige tips en weetjes en de belangrijkste trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Lees snel verder!

  Bekijk de items

Ook 2021 biedt kansen op een baan in regio Zwolle

06-05-2021 door Jorn Dekkers

Inmiddels zitten we halverwege het tweede kwartaal van 2021. Ondanks dat het geen makkelijke tijd is en veel mensen direct of indirect getroffen zijn door de crisis biedt deze periode ook veel kansen en mogelijkheden voor de omgeving Zwolle.

Item bekijken

Zo blijf je gemotiveerd tijdens het thuiswerken

19-10-2020 door Elise Kamp

De corona maatregelen zijn verder aangescherpt en voor de komende vier weken geldt: thuiswerken is de norm, tenzij dit niet anders kan. Met deze 4 tips blijf jij gemotiveerd tijdens het thuiswerken. Lees snel verder!

Item bekijken

Efficiënt scoren; zo ga jij doelgericht te werk!

31-07-2020 door Gert Norg

‘’Als je geen doel hebt, blijf je heen en weer rennen zonder te scoren.’’ Treffender kunnen wij het niet verwoorden. Dit zette ons tegelijkertijd ook aan het denken... Want is het eigenlijk wel zo makkelijk om een doel te bepalen?

Item bekijken

Zo maak jij een professioneel cv

18-05-2020 door Gert Norg

En cv, het zogehete Curriculum Vitae, beschrijft jouw loopbaan. In het cv vertel je kort en bondig welke ervaringen je op zakelijk gebied hebt opgedaan. Een werkgever ziet daarom graag alle relevante informatie van jou in het cv terug. Het is dus belangrijk om een cv te maken dat is afgestemd op de functie waarop je solliciteert. Hoe doe je dit? En welke informatie zet je in het cv?

Item bekijken

6x zo scoor jij een nieuwe baan

15-05-2020 door Gert Norg

Het hoge woord is eruit: het is tijd voor een nieuwe uitdaging. Je gaat op zoek naar een nieuwe baan, maar komt erachter dat dit op veel verschillende manieren kan. Daarnaast zijn met jou ook veel anderen op zoek naar een nieuwe baan. Je wilt je graag onderscheiden van de rest. Deze 6 tips helpen je bij het scoren van een nieuwe baan.

Item bekijken

Hoe jij je het beste voorbereidt op een sollicitatiegesprek

24-04-2020 door Gert Norg

Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, gefeliciteerd! Jouw sollicitatiebrief en cv hebben gewerkt! Tijd om je nu voor te bereiden op het sollicitatiegesprek. Maar hoe bereid je je nu het beste voor?

Item bekijken

In 3 stappen naar een baan

1. Zoek een baan

Vind jouw baan via de zoekbalk en reageer direct. Vind je geen passende vacature? Neem dan contact op.

2. Tijd voor koffie!

Kom bij ons langs op de vestiging om de mogelijkheden te bespreken.

3. Scoren met werk!

Tijd om aan de slag te gaan. Blijf jezelf ontwikkelen door middel van cursus - & opleidingsmogelijkheden.

Start direct met zoeken naar jouw perfecte baan:

< 5 KM

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 45 26 899 of

  Neem contact op