Wij scoren onder onze kandidaten gemiddeld een: 9.4

  • Blog
  • Ook 2021 biedt kansen op een baan in regio Zwolle

Ook 2021 biedt kansen op een baan in regio Zwolle

6 mei 2021

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Inmiddels zitten we halverwege het tweede kwartaal van 2021. Ondanks dat het geen makkelijke tijd is en veel mensen direct of indirect getroffen zijn door de crisis biedt deze periode ook veel kansen en mogelijkheden voor de omgeving Zwolle.

Ook de afgelopen periode hebben wij namelijk weer veel klanten mogen voorzien van passend personeel, en veel kandidaten aan een baan geholpen voor de lange termijn. We nemen je graag mee in de huidige cijfers van 2021.

PEC Zwolle Werkt, ook in 2021

Het blijft een bijzondere periode waarin we met zijn allen leven. Flexibiliteit is hetgeen wat van ons gevraagd wordt. Gelukkig werkt PEC Zwolle Werkt ook in 2021. We kunnen met trots namelijk de volgende cijfers overleggen:

  • Aantal binnengekregen vacatures: 166
  • Branches waarin bemiddeld is: 8
  • Aantal mensen aan het werk geholpen: 148
  • Aantal werving en selectie trajecten: 5
  • Percentage plaatsingen bij sponsoren van PEC Zwolle: 59%

Mogelijkheden en kansen

Regelmatig hebben wij vanuit huis of kantoor contact en krijgen we de verhalen over de zorgen met betrekking tot gezondheid, thuisscholing, gemis van het contact met vrienden en andere contacten mee. Voor de mensen die moeite hebben om gemotiveerd thuis te blijven werken hebben wij deze blog opgesteld.

Gelukkig horen wij vaker de positieve verhalen waarin wij verrast worden met originele manieren om in verbinding te blijven, opgepakte activiteiten en gecreëerde kansen. Zo zijn er bingo’s, online vrijdagmiddagborrels, stadswandelingen, thuiswerkpakketten en nieuwe verdienmodellen geïntroduceerd. Ondernemers hebben elkaar geholpen door de samenwerking op te zoeken, bedrijfsprocessen uit te besteden en tijdelijk personeel elders uit te lenen. Klanten, collega’s en uitzendcollega’s, we zijn trots op jullie!


Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 45 26 899 of Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.