Horeca uitzendbureau Zwolle

PEC Zwolle Werkt is hét horeca uitzendbureau van Zwolle. Wil jij werken in de horeca van PEC Zwolle of een andere leuke horecagelegenheid? Bekijk dan direct de beschikbare vacatures hieronder, of schrijf je in bij ons horeca uitzendbureau in Zwolle. Wie weet heb jij binnenkort een mooie (bij)baan in de horeca!

Heb je als horecaondernemer een mooie baan in de aanbieding en zoek je de juiste kandidaat? De adviseurs van PEC Zwolle Werkt helpen je hier graag bij. Als je ons inschakelt, schakelen wij ons eigen grote netwerk in. De kans dat de potentiële medewerker al bij ons bekend is, is dus groot.

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 45 26 899 of

  Neem contact op

PEC Zwolle Werkt voor werkzoekenden

Voor jou als werkzoekende hebben we een mooie selectie van horeca banen op onze website verzameld. Voor de échte blauwvingers met gevoel voor gastvrijheid hebben we vacatures voor de thuiswedstrijden van PEC Zwolle. Daarnaast vind je bij ons ook genoeg leuke banen bij andere horecagelegenheden in (de omgeving van) Zwolle.

Heb je een mooie baan in de horeca gevonden? Dan kun je hier direct online op reageren. Zoek je een leuke horecabaan en kun je hier wat hulp bij gebruiken? De adviseurs van ons horeca uitzendbureau in Zwolle helpen je hier graag bij. Schrijf je online in, of kom langs bij één van onze vestigingen.


PEC Zwolle Werkt voor opdrachtgevers

Als horeca uitzendbureau in Zwolle zijn wij gespecialiseerd in het vinden van de meest geschikte medewerker voor jouw bedrijf. Met behulp van ons grote netwerk, onze interesse in zowel opdrachtgever als kandidaten en onze eigen passie voor horeca weten wij de juiste kandidaten te vinden. Daarnaast staan we ook voor je klaar op het gebied van payrolling.


Ons horeca uitzendbureau in Zwolle benaderen

Wil je als werkgever samenwerken met PEC Zwolle Werkt? Of je inschrijven als werkzoekende bij ons horeca uitzendbureau in Zwolle? Kom dan langs bij onze vestiging aan de Boerendanserdijk 41a, of één van onze andere vestigingen. Uiteraard kun je ook vrijblijvend contact met ons opnemen via info@peczwollewerkt.nl of (038) 45 26 899. De adviseurs van ons horeca uitzendbureau in Zwolle helpen je graag!

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Uren invoeren

Je gewerkte uren voer je hier snel en gemakkelijk in. Wil je weten of deze optie ook voor jou toegankelijk is, neem dan snel contact op met een adviseur van Werkis / verder met werk! Of kom snel langs op één van onze vestigingen in Zwolle, Kampen, Emmeloord, Harderwijk of Genemuiden. Je kunt je uren ook invoeren met de UB Plus App. Deze is gratis en is te downloaden in Google Play en de App store van Apple. Je moet dan zoeken op “ubplusonline”.

  Klik hier om uren in te voeren