Loopbaancoach

Hét effectieve instrument bij duurzame inzetbaarheid, talentprogramma’s, reorganisaties en outplacement.

  Onze werkwijze     Contact

Onze werkwijze

Praktisch, resultaatgericht, analytisch en kritisch. Dit is wat onze werkwijze kenmerkt. We zijn het sterkst als we naar een concreet doel werken. Vanuit onze persoonlijke overtuigingen dragen we bij aan een effectieve (gedrags) verandering. Dit doen we voor jou als particulier maar ook voor werkgevers.

 • Stap 1

  Onderzoeken

 • Stap 2

  Analyseren

 • Stap 3

  Begeleiden

 • Stap 4

  Concretiseren

 • Stap 5

  Profileren

Voor werkgevers

Loopbaancoaching is een effectief instrument om in te zetten wanneer het gaat om vraagstukken rondom duurzame inzetbaarheid, talentprogramma’s, reorganisaties en outplacement. Hiervoor zetten we trajecten op die in lijn zijn met de strategie en doelstellingen van de organisatie. Dit leidt tot een bijdrage aan:

 •   Elke medewerker op de juiste plek in de organisatie
 •   Effectieve begeleiding naar een andere baan (buiten de eigen organisatie)
 •   Inzicht in de geschiktheid en (management)competenties van medewerkers
 •   Lange termijn inzetbaarheid van elke medewerker
  Neem contact op

Ervaringen van anderen

Angelique

"Madelon heeft kennis van zaken. Zij heeft een prettige manier van luisteren en (door-)vragen. De loopbaangesprekken die ik met Madelon gehad heb, hebben bijgedragen om te kijken wat ik leuk vind, waar ik goed in ben en wat mij eventueel aanspreekt qua baan. Als je twijfelt over je loopbaan en geen duidelijk beeld hebt, zou ik zeker met Madelon in gesprek gaan!"

Patrick

"Madelon heeft mij gedurende een aantal maanden begeleid in de oriëntatie naar een nieuwe stap in mijn carrière. Door haar vakkundige begeleiding en de evaluaties van meerdere opdrachten ben ik erg geholpen en heb ik een mooie nieuwe stap kunnen maken.

Lees meer

In de gesprekken die ik met haar had wist zij precies de juiste balans tussen persoonlijk en professioneel contact te behouden, waardoor ik de gesprekken als zeer prettig ervaren heb. Haar analytisch- en inlevingsvermogen en haar warme persoonlijkheid zorgden ervoor dat ik een uiterst waardevol traject heb doorlopen en naast een mooie nieuwe baan ook veel over mezelf heb geleerd."

Chantal

"Madelon kan goed luisteren en weet vervolgens precies de juiste scherpe vragen te stellen. Met daarnaast leuke opdrachten heeft Madelon me goed op weg geholpen naar een mooie nieuwe baan! Madelon bedankt!"

Meer weten?

Heb je vragen of wil je kennismaken met één van onze loopbaancoaches? Neem dan contact op met Madelon Sporrel bereikbaar op 06-11074536 of msporrel@werkis.nl.

Contact

Neem contact op met onze loopbaancoach door onderstaand formulier in te vullen.

Uren invoeren

Je gewerkte uren voer je hier snel en gemakkelijk in. Wil je weten of deze optie ook voor jou toegankelijk is, neem dan snel contact op met een adviseur van Werkis / verder met werk! Of kom snel langs op één van onze vestigingen in Zwolle, Kampen, Emmeloord, Harderwijk of Genemuiden. Je kunt je uren ook invoeren met de UB Plus App. Deze is gratis en is te downloaden in Google Play en de App store van Apple. Je moet dan zoeken op “ubplusonline”.

  Klik hier om uren in te voeren