Wij scoren onder onze kandidaten gemiddeld een: 9.4

PEC Zwolle gaat samenwerken met Radial

12 november 2021

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Op 7 juni kregen wij een mooie opdracht binnen van Radial Inc.. Voor Radial Inc., de organisatie die vanuit Zwolle de logisitieke verwerking van de orders van het merk LOAVIES doet, mochten wij 20 geschikte kandidaten vinden voor de functie van orderpicker. We zijn direct aan de slag gegaan.

Allereerst hebben we de vacatures via social media-advertenties uitgezet. Vervolgens zijn we actief gaan bellen naar uitzendcollega’s waar ooit contact mee is geweest. De laatste marketingactie die we hebben uitgevoerd was het flyeren in de binnenstad van Zwolle.

In de eerste twee weken hebben we 11 geschikte uitzendcollega’s aan een baan mogen helpen. In de derde week werden dit er 16. Momenteel hebben we 20 uitzendcollega’s aan een mooie baan geholpen bij Radial Inc.. De samenwerking bevalt vanuit beide kanten dusdanig positief, dat we de werving mogen voortzetten.

Vorige week hebben we met alle uitzendcollega’s ontwikkelgesprekken gevoerd. Dit kost tijd maar wij zijn ervan overtuigd dat deze persoonlijke aandacht goed is voor de band met onze uitzendkrachten. We hoorden gelukkig veel positieve geluiden over het team, de communicatie en het werken in ploegen.

Daarnaast is er vanuit het evaluatiegesprek met onze uitzendcollega, Dorien de Jong een mooie samenwerking ontstaan met haar zusje Lisanne de Jong. Lisanne zal in de vakantie fulltime gaan werken, daarna de weekenden.

Het contact dat via-via ontstaat is dus nog steeds erg waardevol. Ken jij daarom nog iemand die het gaaf vindt om bij Radial Inc. te werken? Neem dan contact met ons op via de link in de reacties!


Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 45 26 899 of Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.