Wij scoren onder onze kandidaten gemiddeld een: 9.4

PEC Zwolle Werkt actief op Bevrijdingsfestival Zwolle

31 mei 2022

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Afgelopen editie van het Bevrijdingsfestival in Zwolle heeft Productiebureau Bevrijdingsfestival Overijssel contact gezocht met PEC Zwolle Werkt. De reden van contact was om te ondersteunen in de werving van barpersoneel voor het Festival op Park de Wezenlanden in Zwolle. Normaliter wordt het personeelsbestand voor de horeca gevuld met vrijwilligers, door een laag aanmeldingspercentage moest er door de organisatie worden geschakeld waardoor de samenwerking met PEC Zwolle Werkt is opgezocht.

PEC Zwolle Werkt heeft een grote lokale betrokkenheid in Zwolle en omgeving. Doordat deze lokale betrokkenheid leeft binnen onze organisatie is deze ‘spoedaanvraag’ met beide handen aangegrepen. Door de korte periode stond voor PEC Zwolle Werkt grotendeels van de week in het teken van het werven van geschikt personeel voor de horeca van het festival. Met een goed gevoel kijkt PEC Zwolle Werkt terug op de hoeveelheid Flexcollega’s die tijdens het festival hun handen uit de mouwen heeft gestoken!

De flexwerkers hebben een superavond gehad achter de bar: “Het was super druk op het terrein waardoor het flink doorwerken was. Maar met de sfeer, de gezelligheid en de leuke muziek op de achtergrond voelden wij de feestvreugde en is de avond voorbijgevlogen. Ik heb er echt van genoten!” aldus één van de flexwerkers.


Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 45 26 899 of Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.