Wij scoren onder onze kandidaten gemiddeld een: 9.4

PEC Zwolle Werkt sluit Regio-overeenkomst met Ter Steege Handel

1 juli 2022

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Ter Steege Handel bedient zowel de consument als de professional in de bouwbranche. Daarnaast is Ter Steege Handel Franchisenemer van verschillende Bouwmaat- en GAMMA-vestigingen verspreidt door heel Nederland. Na een goede eerste kennismaking tussen operationeel manager van PEC Zwolle Werkt Pascalle van ’t veld en HR-manager van Ter Steege Handel Kim Weenk, is er een samenwerking aangegaan voor de werving en selectie van geschikt personeel.

Sinds 2021 focust Jelte zich op de werving en selectie van geschikt winkelpersoneel voor de Zwolse vestiging. De samenwerking werd in de loop der tijd versterkt wat resulteerde in een versterkte behoefte van geschikt personeel voor meerdere Bouwmaat-vestigingen die vallen onder de Franchise van Ter Steege Handel. Dat de samenwerking goed verloopt wordt ook opgemerkt door Michelle, zij schrijft het volgende: “De samenwerking met PEC Zwolle werkt verloopt heel soepel. Onze contactpersonen zijn professioneel en toch heel laagdrempelig in het contact. Met weinig uitleg weten ze de juiste mensen op een goede locatie te plaatsen en houden hun mensen daarna mooi in het oog. Het is fijn dat er regelmatig een feedback moment plaatsvindt, zo houden alle partijen elkaar scherp. Kortom een heel mooi en gedreven organisatie om mee samen te werken waar wij met vol vertrouwen naar de toekomst kijken!”

Afgelopen week is de samenwerking versterkt in de vorm van een Regio-overeenkomst tussen PEC Zwolle Werkt en Ter Steege Handel. PEC Zwolle Werkt gaat vol enthousiasme de samenwerking aan en gaat zich richten op de werving van geschikt personeel voor de Bouwmaatvestigingen in Zwolle, Harderwijk, Rijssen en Enschede en de GAMMA-vestigingen in Nijverdal en Rijssen.


Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 45 26 899 of Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.