Wij scoren onder onze kandidaten gemiddeld een: 9.4

Samenwerking met Hanzestrohm intensiveert

12 november 2021

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Met trots mogen wij mededelen dat wij de samenwerking met Hanzestrohm zullen intensiveren. Van beide kanten heerst er grote tevredenheid wat veel toekomstperspectief biedt.

In oktober 2019 kwamen wij via de business club van PEC Zwolle in contact met Hanzestrohm. Op 28 november 2019 vond het eerste gesprek plaats tussen Pascalle, Anoek en Marlies Boneschansker. In deze periode was Hanzestrohm druk bezig om alle magazijnen samen te voegen in een groot distributiecentrum, gevestigd in Zwolle. HR-adviseur van Hanzestrohm Mirjam Schmohl: “Anoek belde op het juiste moment. Wij hadden net onze behoeftes in kaart gebracht en een afspraak was dus snel gemaakt.”

De samenwerking begon klein en is in de loop der jaren flink uitgebouwd. Mirjam geeft hierover aan: “PEC Zwolle Werkt is zich direct gaan verdiepen in onze organisatie en in onze cultuur. Hierdoor wisten ze vanaf moment één de juiste medewerkers aan onze organisatie te koppelen.”

Deze positieve start kan Anoek beamen: “Dankzij de open en transparante communicatie vanuit Hanzestrohm kregen wij alle mogelijkheden aangereikt om ons te verdiepen in de organisatie. Ook hedendaags zijn de lijntjes kort waardoor mijn collega’s en ik ons werk goed kunnen uitvoeren.”

Mooi hoe de voetbalclub PEC Zwolle kan verbinden. Hanzestrohm, we kijken uit naar een fijne toekomst! Het gehele artikel is te lezen op de website van PEC Zwolle, te vinden via de link in de reacties.


Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 45 26 899 of Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.