Wij scoren onder onze kandidaten gemiddeld een: 9.4

Uitgekookt kiest voor PEC Zwolle Werkt

22 maart 2019

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Na een zorgvuldige procedure heeft Uitgekookt gekozen voor PEC Zwolle Werkt en Werkis / verder met werk als vaste leverancier voor haar personeel. Met de nieuwe samenwerking nemen PEC Zwolle Werkt en Werkis het gehele wervingstraject voor Uitgekookt uit handen.

Uitgekookt is dé specialist in versbereide maaltijden voor alledag en verzorgt smaakvolle catering voor speciale gelegenheden. Het bedrijf uit IJsselmuiden staat voor zorgeloos genieten van vers en gezond eten en bereidt zo’n 50.000 vers maaltijden per week.

Ontwikkeling en groei

''De samenwerking met PEC Zwolle Werkt en Werkis / verder met werk is belangrijk gezien de groei van ons bedrijf. Door de handen ineen te slaan professionaliseren we onze werving en zetten we de volgende stap om verder vorm te geven aan de groei en ontwikkeling van Uitgekookt”, aldus Johan van Marle. Werken bij Uitgekookt betekent werken bij een jonge, dynamische organisatie met een leuke werksfeer, waarbij persoonlijke ontwikkeling een belangrijke pijler is. De samenwerking met PEC Zwolle Werkt en Werkis / verder met werk is een aanvulling op de borging van de hoge kwaliteitseisen die Uitgekookt hanteert.

Kijk voor meer informatie op www.uitgekookt.nl, www.peczwollewerkt.nl/vacatures/uitgekookt en www.werkis.nl/vacatures/uitgekookt.

Foto van links naar rechts: Pascalle Van 't Veld (PEC Zwolle Werkt), Johan van Marle (Uitgekookt) en Wessel van Dijk (Werkis / verder met werk).


Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 45 26 899 of Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.