Wij scoren onder onze kandidaten gemiddeld een: 9.4

Over ons

PEC Zwolle laat al tientallen jaren menig hart sneller kloppen. Vele duizenden mensen, bedrijven en instellingen in de regio Zwolle voelen zich verbonden met deze topclub. En andersom ook! PEC Zwolle Werkt ervaart deze maatschappelijke betrokkenheid en wil hier met overtuiging ook praktisch inhoud aan geven in samenwerking met Werkis / verder met werk.

PEC Zwolle Werkt is een erkende intermediair van arbeid. Wij onderscheiden ons door te werken vanuit onze overtuiging dat we ons werk goed willen doen. Dit betekent dat we ons volledig inzetten vanuit een principiële basishouding. We voelen ons betrokken en zijn oprecht geïnteresseerd in onze collega’s, werkzoekenden en opdrachtgevers. We hebben een positief kritische houding naar elkaar om deze uitgangspunten te waarborgen.

Hoe ervaar je dat?

Medewerkers van PEC Zwolle Werkt zijn integer en zeggen waar het op staat. Vanuit een samenwerkende houding denken we mee en geven we advies. Dit is helder en duidelijk. We tonen begrip voor en zijn geïnteresseerd in andere meningen en zijn geduldig. Het maken van afspraken betekent dat deze worden nagekomen. We staan dus voor wat we zeggen. We zijn gedreven en handelen proactief. We zijn procesgericht en zien het resultaat als goed gevolg hiervan.

PEC Zwolle Werkt - over ons

Waaruit blijkt dat?

We nemen de tijd voor onze contacten en voor elkaar. Een kopje koffie staat altijd klaar en er wordt interesse in elkaar getoond. De omstandigheden waarin er gewerkt wordt, moeten goed zijn. We bezoeken onze opdrachtgevers en houden consequent contact met hen. Ook de werkzoekende waarvoor wij daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn mag rekenen op onze inzet. Onze contacten mogen verwachten dat we goed bereikbaar zijn.

Hét uitzendbureau van PEC Zwolle!

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 45 26 899 of Neem contact op

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang een e-mail bij nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van nieuws uit de regio

Alles over werken en solliciteren in de regio Zwolle