Wij scoren onder onze kandidaten gemiddeld een: 9.4

Accountmanager

Fulltime | HBO | Zwolle

Accountmanager bij PEC Zwolle Werkt

PEC Zwolle Werkt biedt jou een werkplek waarin je in een mensgerichte omgeving jezelf kunt ontwikkelen en iedere dag samen met jouw collega’s gaat voor succes. Hier kun jij je persoonlijke ambities verwezenlijken en word je continue uitgedaagd! Is dit de plek waar jij naar op zoek bent? Maak dan kennis met PEC Zwolle Werkt!

PEC Zwolle Werkt is een erkende intermediair op het gebied van arbeid. Wij geloven dat elk mens het verdient om werk te doen dat bij hem past. En dat is waar jij als collega van PEC Zwolle Werkt een belangrijke bijdrage aan levert. Als Accountmanager ga je aan de slag op één van onze vestigingen en kom je terecht in een team van young professionals dat, net als jij, gaat voor het beste resultaat!

Jij draagt bij aan dit resultaat door nieuwe, zakelijke relaties te creëren en te onderhouden. PEC Zwolle Werkt biedt haar klanten een uitgebreid pakket HR-diensten en arbeidsbemiddelingsdiensten aan. Als Accountmanager is het jouw taak om deze dienstverlening onder de aandacht te brengen en de prospects te overtuigen van de meerwaarde hiervan. Jij bent van nature iemand die kansen ziet en hier op een authentieke manier op in weet te spelen. Je beschikt over goede gespreksvaardigheden en een gezonde dosis lef! Dankzij ons uitgebreide opleidingsprogramma worden jouw commerciële vaardigheden optimaal ontwikkeld en ben jij al binnen enkele weken in staat je eerste successen te behalen.

Als Accountmanager heb je een vrije en verantwoordelijke functie waarin je veel op bezoek gaat bij bedrijven. Je krijgt de ruimte om je functie op jouw eigen manier invulling te geven, maar zoekt hierin wel altijd de samenwerking met je collega’s. Jij haalt de meeste voldoening uit samen successen behalen en jezelf ontwikkelen.

Wat bieden wij jou?

Bij PEC Zwolle Werkt krijg je de kans om een kickstart te geven aan je carrière. Wij staan voor persoonlijke ontwikkeling en stimuleren dit op veel verschillende manieren. In de functie van Accountmanager bieden wij jou een breed opleidingsprogramma aan. Er veel ruimte om door te groeien richting sales, management of een specialistische functie (denk aan marketing en communicatie, HRM, Flexpertise). Ook krijg je een prachtige werkplek aangeboden en kom je terecht in een jong, open, enthousiast en betrokken team!

Daarnaast bieden we jou:

 • Een passend salaris tussen de € 2.200 - € 3.000,- afhankelijk van relevante werkervaring;
 • Deelname aan de welverdiende vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en PEC Zwolle Werkt brede activiteiten;
 • Laptop en een mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • 32,5 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
 • Uitzicht op een PEC Zwolle Werkt auto;
 • Flexibele werktijden;
 • Korting op je fitnessabonnement.

Wie ben jij?

Jij bent een winnaar! Je handelt proactief en bent oprecht geïnteresseerd. Je neemt de tijd voor de ander en weet mensen aan je te binden. Je gaat voor het beste resultaat en bent een enthousiaste teamplayer. Je bent ondernemend en ambitieus. De woorden positief kritisch en resultaatgericht passen perfect bij jou.

Wat vragen wij?

 • Afgeronde HBO opleiding;
 • Commercieel en de drive om het beste uit jezelf te halen;
 • Authentiek, empathisch en overtuigend;
 • Lef en een sterke visie.

Solliciteren?

Zie jij jezelf werken als Accountmanager bij PEC Zwolle Werkt? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer door middels onderstaand formulier je cv naar ons op te sturen. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Cindy Alferink, bereikbaar op 06-82476815 of calferink@ddfpeople.nl.

Hierbij willen we benadrukken dat iedereen welkom is om bij ons te solliciteren.

Reageer op deze vacature:

Jouw gegevens: * Om je in te schrijven bij PEC Zwolle Werkt, hebben we een aantal gegevens van jou nodig. Dit helpt ons bij het zoeken naar een baan die bij jou past. Wij vragen je daarom de volgende gegevens op te nemen in jouw cv: naam (voorletters, voornamen, achternaam, roepnaam), adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht (mits van belang voor de gewenste functies), gewenste beroepen/functies, werkervaring, opleidingen, cursussen, competenties. PEC Zwolle Werkt heeft op dit moment geen andere gegevens van je nodig om jou te bemiddelen naar werk. Mocht je toch andere gegevens in je cv opnemen, dan geef je door het uploaden van je cv toestemming aan PEC Zwolle Werkt om die (persoons)gegevens te verwerken. Alle gegevens zullen door PEC Zwolle Werkt slechts worden gebruikt voor het vinden van een baan voor jou. We raden je in elk geval af de volgende gegevens op te nemen in je cv: burgerservicenummer (BSN), godsdienst of levensovertuiging, raciale of etnische afkomst, pasfoto, nationaliteit, politieke gezindheid, lichamelijke of geestelijke gezondheid, seksuele leven, lidmaatschap van een vakvereniging vakbond of politieke partij, strafrechtelijke gegevens.

Om voor jou een geschikte baan te vinden, is het noodzakelijk dat wij bepaalde persoonsgegevens van je verwerken. Om jou inzicht te geven in de wijze waarop we omgaan met jouw persoonsgegevens, hebben we een privacyreglement opgesteld. Daarin is precies aangegeven welke gegevens we van jou verwerken, wat we daarmee doen en hoelang we die gegevens bewaren. Klik hier voor het privacyreglement. Mocht je over de verwerking van jouw persoonsgegevens nog vragen hebben, dan horen we die graag van je.

Contact

Whatsapp of bel

Whatsapp direct naar de vestiging op +31682084203 om te reageren op deze vacature!

Liever bellen? Neem dan contact op met onze vestiging PEC Zwolle Werkt Zwolle, bereikbaar op (038) 42 10 110.

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Onze kandidaten

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang een e-mail bij nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van nieuws uit de regio

Alles over werken en solliciteren in de regio Zwolle