Development

Werk is de ruimte krijgen om te ondernemen. Bij ons krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk op je eigen manier in te richten. Zo haal jij elke dag opnieuw het beste uit jezelf!  
 

Onbeperkte studiemogelijkheden

Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Bij PEC Zwolle Werkt kun je onbeperkt studeren zonder overeenkomsten en in het oog van onze ondernemersgeest bieden wij verschillende doorgroeimogelijkheden, waarbij het starten van een eigen onderneming zeker tot de mogelijkheden behoort.

Careers
 

Development process

Eén van de doelstellingen van PEC Zwolle Werkt is het ontwikkelen van haar mensen. Hier geven we op verschillende manieren richting aan. Zo geef jij jouw ambities vorm.

 

Ontwikkeling

Wij zijn continu in beweging. We zijn altijd op zoek naar verbetering, vernieuwing en verdieping en we bewegen mee met trends en de arbeidsmarkt. Bij Werkis leer je niet alleen door te doen, maar ook door de kennis en vaardigheden toe te passen die je geleerd hebt tijdens trainingen, events en workshops.

Trainingen

Wij vinden investeren in ontwikkeling belangrijk! Bij Werkis krijg je verschillende trainingen aangeboden om de kennis en vaardigheden op te doen die jij nodig hebt. Zo kun je uit elke training dátgene halen wat het meest effectief is voor jou.

Sporenbeleid

Ontwikkeling binnen én buiten je functie brengt je verder met werk. Bij Werkis kun je doorgroeien in verschillende richtingen en word je begeleid in jouw doorgroei naar elke functie binnen DDF People.

Build your dream

Wil jij alles uit jezelf halen en heb je een duidelijk doel voor ogen? Bij Werkis word je ondernemersgeest en ondernemersdroom gestimuleerd door een opleiding naar keuze of het opstarten van een eigen onderneming. Zo blijf jij jezelf ontwikkelen.

 

Even wat cijfers...

55 collega's
±12 opleidingen & cursussen per collega
40+ interne transfers
8,7 bedrijfscultuur
 

Member of DDF People

PEC Zwolle Werkt is onderdeel van DDF People. De bedrijven van DDF People kenmerken zich door de passie om klanttevredenheid te realiseren en de passie om collega’s te ontwikkelen. Met een positief kritische houding naar elkaar én naar onze processen borgen we kwaliteit en zijn we continu op zoek naar verbeteringen.

 

Our colleagues

Benieuwd hoe onze collega's zich ontwikkelen tijdens hun carrière? Lees hier de testimonials van onze young professionals.

 

Madelon Wever, Accountmanager

“3,5 jaar geleden ben ik begonnen bij PEC Zwolle Werkt als Accountspecialist, een voor mij nieuwe functie. Al snel begon ik met verschillende trainingen, zoals Artra, Kenneth Smit en Authentiek Communiceren. Na...
Verder lezen

Patricia Wind, Vestigingsmanager

“In september 2017 startte ik bij PEC Zwolle Werkt als Accountmanager. Werken bij PEC Zwolle Werkt was letterlijk dé kickstart van mijn carrière. Al snel startte ik met trainingen en cursussen om wegwijs te wor...
Verder lezen

Jannika Uitslag, Managing Recruiter QOORE

“Ik startte in 2015 bij PEC Zwolle Werkt op de vestiging in Kampen, vlak na mijn afstudeerstage. Al snel mocht ik een werving & selectie opdracht uitvoeren voor een klant van PEC Zwolle Werkt en wist ik dat...
Verder lezen

Kim Huiskamp, Online Recruiter

"Een jaar geleden ben ik begonnen als online recruiter bij PEC Zwolle Werkt Zwolle, een flexibele bijbaan naast mijn studie. In het afgelopen jaar heb ik al veel mogen leren over de uitzendbranche. Geen werkdag...
Verder lezen

Joël Schenk, Accountmanager

"Anderhalf jaar geleden ben ik bij PEC Zwolle Werkt gestart als Online Recruiter op vestiging Harderwijk. Het leek me een uitdagende bijbaan, die goed aansloot bij mijn studie Bedrijfskunde (MER). Naast mijn bi...
Verder lezen

 

Careers

Door onze groei en ambitie zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Kom jij ons team versterken?

Junior Accountmanager

HBO/WO
Almere
€2.200,- - €2.600,-
Fulltime

Online Recruiter

HBO
Almere
Leeftijdsafhankelijk
Parttime

Open sollicitatie

Denk jij dat je ons team kunt versterken? Overweeg dan een open sollicitatie!

  Open sollicitatie

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 45 26 899 of

  Neem contact op

Madelon Wever, Accountmanager

“3,5 jaar geleden ben ik begonnen bij PEC Zwolle Werkt als Accountspecialist, een voor mij nieuwe functie. Al snel begon ik met verschillende trainingen, zoals Artra, Kenneth Smit en Authentiek Communiceren. Na een jaar heb ik de stap gemaakt naar de functie Accountmanager. Vanaf toen ben ik me, naast de werkzaamheden die ik had, meer gaan richten op acquisitie. De functie bevalt er goed en het is heel afwisselend. De ene dag ben je bij je klanten en de andere dag ontvang je mensen, die je helpt met het vinden van een geschikte baan. Iets waar ik veel voldoening uit haal! Ik zit hier goed op mijn plek en kan mij continu blijven ontwikkelen. Elke dag leer ik weer en wordt er geïnvesteerd in mijn persoonlijke ontwikkeling. De werksfeer is goed en we hebben een gezellig en gemotiveerd team, dus de dagen vliegen voorbij. Iedereen streeft hier naar het beste resultaat voor zowel de klant als de kandidaat. Wij willen ons werk altijd oprecht en goed doen. Naast het werk hebben we veel leuke uitjes, wat ervoor zorgt dat we elkaar kennen en betrokken zijn. Binnen PEC Zwolle Werkt zijn er altijd opties om door te groeien, of om je om te scholen naar een andere functie. Ze zijn goed op de hoogte van mijn ambities en helpen mij met het maken van de juiste keuze. Ik denk dat er maar weinig bedrijven zijn die zo betrokken zijn bij hun medewerkers.”

Patricia Wind, Vestigingsmanager

“In september 2017 startte ik bij PEC Zwolle Werkt als Accountmanager. Werken bij PEC Zwolle Werkt was letterlijk dé kickstart van mijn carrière. Al snel startte ik met trainingen en cursussen om wegwijs te worden in de branche en in de functie Accountmanager. De werkwijze van PEC Zwolle Werkt sprak me direct aan: een nauwe, positief-kritische samenwerking tussen de collega’s, vestigingen en andere labels op basis van een procesgerichte werkwijze. We werken veel samen met andere DDF-labels, waardoor we krachten kunnen bundelen. Dit leidt tot succesvolle trajecten. Dankzij een veilige werkomgeving, een netwerk van professionals en een unieke organisatiestructuur onderscheiden we ons in de branche. Mijn intrinsieke motivatie is vanaf de eerste dag maximaal geprikkeld en iedere dag voelt hierdoor als een uitdaging: precies wat ik zoek. Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel en je wordt geprikkeld om het beste uit jezelf te halen. Vanuit mijn dynamische en uitdagende rol als Accountmanager heb ik me ontwikkeld tot Vestigingsmanager bij vestiging Harderwijk. Door middel van scholing, training en persoonlijke voortgangsgesprekken wordt er richting gegeven aan mijn ambities. Zo krijg ik nu de kans om naast mijn nieuwe rol in het team, een studie op te pakken om me weer verder te ontwikkelen. De slogan: ‘verder met werk’ geldt dan ook niet alleen voor onze opdrachtgevers en collega-uitzendkrachten, deze begint bij de interne medewerkers.”

Jannika Uitslag, Managing Recruiter QOORE

“Ik startte in 2015 bij PEC Zwolle Werkt op de vestiging in Kampen, vlak na mijn afstudeerstage. Al snel mocht ik een werving & selectie opdracht uitvoeren voor een klant van PEC Zwolle Werkt en wist ik dat hier mijn ambitie lag. Door verschillende gesprekken met mijn vestigingsmanager en Gerben ontstond een plan voor QOORE. Ik kreeg de ruimte om een opleiding te volgen op de Hogeschool voor Recruitment en zo meer kennis op te doen van recruitment. Anderhalf jaar later startte ik met mijn collega Nick met QOORE.

Bij PEC Zwolle Werkt krijg je de kans om veel ervaring op te doen en jezelf op een veilige manier te ontwikkelen. Dit gebeurt mede door het ruime opleidingsplan dat er voor iedereen ligt, de gesprekken met de vestigingsmanager, de trainingen, interne opleidingen en het werk zelf. Daar wordt veel tijd voor vrij gemaakt!”

Kim Huiskamp, Online Recruiter

"Een jaar geleden ben ik begonnen als online recruiter bij PEC Zwolle Werkt Zwolle, een flexibele bijbaan naast mijn studie. In het afgelopen jaar heb ik al veel mogen leren over de uitzendbranche. Geen werkdag is hetzelfde en iedere keer word ik geprikkeld om verder uit mijn comfortzone te stappen. Mijn bijbaan als online recruiter is anders dan andere bijbanen en dat maakt deze functie voor mij perfect!

Ondanks dat ik maar 1 á 2 dagen per week werk, ben ik erg betrokken bij alles wat er gebeurt op de vestiging. Iedereen is open, eerlijk en positief-kritisch naar elkaar. Op de vestiging hangt een goede, informele sfeer. Ook worden er veel bedrijfsuitjes georganiseerd, waar iedereen van DDF People aanwezig is. Hierdoor ken ik alle collega’s goed, wat resulteert in een optimale samenwerking.

Persoonlijke ontwikkeling en het oprecht goed willen doen, staan bij PEC Zwolle Werkt hoog in het vaandel. Dit komt terug in de vele trainingen en cursussen die ik volg, maar ook in de persoonlijke voortgangsgesprekken. Binnen de organisatie zijn er korte lijntjes, waardoor het management goed op de hoogte is van mijn doelen en ambities. Precies wat ik zoek in een organisatie!"

Joël Schenk, Accountmanager

"Anderhalf jaar geleden ben ik bij PEC Zwolle Werkt gestart als Online Recruiter op vestiging Harderwijk. Het leek me een uitdagende bijbaan, die goed aansloot bij mijn studie Bedrijfskunde (MER). Naast mijn bijbaan mocht ik ook afstuderen bij PEC Zwolle Werkt en na het behalen van mijn stage en studie ben ik sinds september 2019 actief als Accountmanager. Een logische volgende stap in mijn carrière. Bij PEC Zwolle Werkt krijg je veel vrijheid en ruimte om de processen op je eigen manier in te richten. Daarbij werk je nauw samen met je collega’s op de vestiging. Door samen doelen te formuleren en er vol voor te gaan, voelen de successen die je behaalt ook echt als een teamprestatie. Een ander hoogtepunt is de vele activiteiten die binnen PEC Zwolle Werkt georganiseerd worden. Zo mocht ik in mijn tweede maand als Online Recruiter direct mee op reis naar New York voor het 10 jarig jubileum van PEC Zwolle Werkt. Dit geeft aan wat voor een warme en hechte organisatie PEC Zwolle Werkt is. Iedereen wordt gelijk behandeld. Door mijn eerdere functie als Online Recruiter heb ik mij heel geleidelijk kunnen ontwikkelen in het werven en selecteren van kandidaten. Ik werd daarbij erg goed ondersteunt door m’n collega’s. Door de laagdrempelige en informele sfeer kun je elkaar alles vragen en merk je dat je collega’s je graag verder helpen. Door de vele interne trainingen en meetings leer ik steeds meer. Dit motiveert en maakt het werk alleen maar leuker!"