Alles over
   Diensten

Het vinden van de meest geschikte kandidaat voor de mooiste functies! Dat is waar we goed in zijn. Door een procesmatige benadering weten we haarfijn de juiste kandida(a)t(en) te vinden. Wat ons betreft kan dit niet zonder oprechte interesse te tonen in zowel de kandidaat als ook in onze opdrachtgever. Bekijk hieronder onze diensten.

  Onze diensten      Contact

PEC Zwolle Werkt
Scoren met werk

Uitzenden & detacheren

Onder uitzenden verstaan we de terbeschikkingstelling van uitzendkrachten door PEC Zwolle Werkt aan werkgevers.

Meer informatie

Werving & Selectie

​Werving en selectie, ook wel Recruitment genoemd, verwijst naar het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk.

Meer informatie

Payroll

​Payroll, ook wel payrolling genoemd, is het uit handen geven van de verantwoordelijkheid van het werkgeverschap.

Meer informatie

Vakantiekrachten

De inzet van Werkis vakantiekrachten levert naast praktische arbeidscapaciteit ook een besparing op ten opzichte van het inhuren van flexibel personeel.

Meer informatie

PEC Zwolle Werkt doelgroepen analyse

Het doelgroepen analyse is er om inzicht te geven in actuele doelgroep-informatie en om deze informatie te gebruiken als basis voor je recruitmentproces.

Meer informatie

PEC Zwolle Werkt vacature upgrade

Op zoek naar de juiste kandidaat voor uw vacature? Wij helpen u met het schrijven van een wervende tekst.

Meer informatie

Scoren met werk

Heb je interesse in een samenwerking met PEC Zwolle Werkt? Neem dan contact op met (038) 45 26 899 of mail naar info@peczwollewerkt.nl

Contactformulier

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Uren invoeren

Je gewerkte uren voer je hier snel en gemakkelijk in. Wil je weten of deze optie ook voor jou toegankelijk is, neem dan snel contact op met een adviseur van Werkis / verder met werk! Of kom snel langs op één van onze vestigingen in Zwolle, Kampen, Emmeloord, Harderwijk of Genemuiden. Je kunt je uren ook invoeren met de UB Plus App. Deze is gratis en is te downloaden in Google Play en de App store van Apple. Je moet dan zoeken op “ubplusonline”.

  Klik hier om uren in te voeren