Ondersteuning van professionals

Wij van bieden detachering aan voor in de zorg tot in de techniek. Hiervoor bieden wij professionals aan met specifieke kennis of ervaring voor een vooraf besproken contractduur. Ook kunt u deze periode gebruiken om de overgang naar een vaste baan te overwegen. Wij regelen de detachering voor u. Onze professionals zijn onder meer werkzaam in de volgende sectoren: techniek, zorg, industrie, logistiek, zakelijke dienstverlening en bouwnijverheid.

Wat levert detacheren u op?

WERK werkgevers diensten arbeidsbemiddeling detacheren werving

Tijd

De tijd die u bespaart met het uitbesteden van de werving en selectie, kunt u besteden aan uw core business. Wij doen waar wij goed in zijn: de beste kandidaten leveren binnen de gestelde tijd.

WERK HR Diensten arbeidsbemiddeling detacheren recruitment

De best passende professional

Detachering geeft u de zekerheid over het beschikbaar hebben van een professional voor een bepaalde periode. Door de inzet van gevalideerde datasets, hebben we het marktpotentieel continu inzichtelijk. Dit vormt input voor onze wervingsstrategie op maat. Met moderne recruitmenttools zorgen wij voor een effectief wervingsproces met resultaat.

WERK werkgevers detacheren werkgeversverplichtingen

Wij regelen de werkgeversverplichtingen

Wij regelen de werving en selecteren de beste kandidaten voor u uit ons netwerk. U kiest welke kandidaat u wilt inzetten. Wij zorgen ervoor dat de kandidaat goed geïnformeerd start.

WERK werkgevers detacheren netwerk

Toegang tot ons brede netwerk

Elke dag investeren wij onze tijd en energie in het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk van werkzoekenden, werkenden, organisaties en overheden. Zo zorgen we ervoor dat onze lijn naar de best passende professional voor uw organisatie altijd kort is en weten we wat er speelt in de lokale en regionale markt.

Schaap Holland vacatures
Brink vacatures
Suplacon logo
Roscompromotie
Asia
Carlisle Cm Europe Rgb Rz
Zuidberg
Logo Breman Png
Logo Broshuis
Logo Uitgekookt 8C78F367
Kloosterboer Logo
Werkis Wood Vision Vacatures
He Tubing Logo
Badge
Met moderne recruitmenttools zorgen wij voor een effectief wervingsproces met resultaat.

Hoe gaat detacheren in zijn werk?

Gedurende het detacheringstraject werken we in verschillende stappen toe naar het plaatsen van de beste professionals. Dit doen we door middel van de volgende stappen.

6 concrete stappen

In zes concrete stappen gaat er een gemotiveerde professional bij u aan de slag.

U doet een aanvraag

Bent u op zoek naar een professional met specifieke kennis of ervaring? Vul dan onderstaand formulier in.

Wij nemen contact met u op

We plannen een gesprek met u in. We stellen een aantal oriënterende vragen zodat we goed voorbereid zijn op het verdiepende gesprek.

Wij voeren een verdiepend gesprek

We zoeken samen met u naar de vraag achter de vraag en geven advies over de vervolgstappen.

Wij werven en selecteren de beste kandidaten

We zetten ons netwerk in en voeren intakegesprekken. Naast het selecteren op harde criteria vinden we het minstens zo belangrijk dat we kijken naar zaken als drijfveren en werkmentaliteit.

U kiest welke kandidaat mag starten

Uit de shortlist met de beste kandidaten, plannen we een aantal sollicitatiegesprekken in. Deze gesprekken evalueren we met u, waarna u de keuze maakt voor de best passende kandidaat.

Een gemotiveerde medewerker gaat bij u aan de slag

We zorgen voor een goede onboarding van de medewerker: de medewerker wordt door ons vooraf uitgebreid geïnformeerd over de werkzaamheden, werktijden, arbozaken en veiligheid. Een goed voorbereide medewerker is sneller productief, meer betrokken en vertrekt minder snel.

Ervaringen van anderen

Al jarenlang biedt Werkis / verder met werk professionals met specifieke kennis of vaardigheden aan opdrachtgevers in diverse branches. Lees hier de ervaringen van onze opdrachtgevers.

Contactformulier