Loopbaancoach

Hét effectieve instrument bij duurzame inzetbaarheid, talentprogramma’s, reorganisaties en outplacement.

  Meer informatie     Contact

Onze werkwijze

Praktisch, resultaatgericht, analytisch en kritisch. Dit is wat onze werkwijze kenmerkt. We zijn het sterkst als we naar een concreet doel werken. Vanuit onze persoonlijke overtuigingen dragen we bij aan een effectieve (gedrags) verandering. Dit doen we voor jou als particulier maar ook voor werkgevers.

 • Stap 1

  Onderzoeken

 • Stap 2

  Analyseren

 • Stap 3

  Begeleiden

 • Stap 4

  Concretiseren

 • Stap 5

  Profileren

Voor werkgevers

Loopbaancoaching is een effectief instrument om in te zetten wanneer het gaat om vraagstukken rondom duurzame inzetbaarheid, talentprogramma’s, reorganisaties en outplacement. Hiervoor zetten we trajecten op die in lijn zijn met de strategie en doelstellingen van de organisatie. Dit leidt tot een bijdrage aan:

 • Elke medewerker op de juiste plek in de organisatie
 • Effectieve begeleiding naar een andere baan (buiten de eigen organisatie)
 • Inzicht in de geschiktheid en (management)competenties van medewerkers
 • Lange termijn inzetbaarheid van elke medewerker

Loopbaancoach Anouk Hegeman

Heb je vragen of wil je kennismaken met Anouk Hegeman? Neem dan direct contact met haar op via onderstaande gegevens.

06 - 21 35 72 40

info@peczwollewerkt.nl

Ervaringen van anderen

Patrick

"Madelon heeft mij gedurende een aantal maanden begeleid in de oriëntatie naar een nieuwe stap in mijn carrière. Door haar vakkundige begeleiding en de evaluaties van meerdere opdrachten ben ik erg geholpen en heb ik een mooie nieuwe stap kunnen maken.

Chantal

Madelon kan goed luisteren en weet vervolgens precies de juistescherpe vragen te stellen. Met daarnaast leuke opdrachten heeftMadelon me goed op weg geholpen naar een mooie nieuwe baan!Madelon bedankt!

Rachel

Na het afronden van mijn loopbaantraject bij Anouk ging ik met een zeer positief gevoel weg. Ze is een fijne coach, mede dankzij haar heb ik veel nieuwe inzichten verworven en ben ik gemotiveerd geraakt om met mijn eigen loopbaan aan de slag te gaan. De manier van gespreksvoering tijdens dit traject heb ik als erg prettig ervaren. Ze gaf me een relaxt gevoel tijdens de gesprekken wat ervoor zorgde dat ik me kon openstellen. Ze daagde me uit om irreële gedachten om te buigen en er was ruimte voor een lach. Daarbij het ik het idee dat ze veel kennis heeft over hetgeen waar ze over praat.

Ervaringen van anderen

Jonathan Kuiper

"Door het assessmenttraject wat ik heb doorlopen bij Anouk, ben ik mij meer bewust geworden van mijn eigen sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen. Het assessment sloot goed aan bij mijn verwachtingen en doel. Anouk stelde vooral vragen zodat ik mij meer en meer gedwongen voelde om naar mijzelf te kijken en zaken over mijzelf concreet te benoemen. Doordat ik nu beter weet wat mijn drijfveren en motieven zijn, kan ik gericht opzoek naar een passende baan en naar ontwikkelmogelijkheden."

Esther

"Anouk is een geduldige, empathische begeleider in het proces. Ik heb geleerd om meer te vertrouwen op mijn eigenheid; er zijn meer mogelijke wegen. Dat had ik eerst iets minder. Ik vond de ‘standaard’ manier van solliciteren niet bij mij passen, door het traject durfde ik op mijn manier via mijn netwerk te solliciteren. Ik heb nu de baan die ik graag wilde! Ik beroep me op hulp vragen, op intuïtie volgen en angst hoort er soms bij…"

Contact

Neem contact op met onze loopbaancoach door onderstaand formulier in te vullen.