Wij scoren onder onze kandidaten gemiddeld een: 9.4

Ontwikkeling medewerkers

Een loopbaantraject kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. De professionals van PEC Zwolle Werkt helpen graag om te kijken wat ze voor u kunnen betekenen.

Wat levert het op?

Alles uit de medewerker halen

Werkgevers kiezen voornamelijk voor loopbaancoaching is vanwege het arbeidspotentieel dat benut kan worden.

Hogere motivatie en betrokkenheid

Door loopbaancoaching in te schakelen wordt de betrokkenheid en motivatie van de medewerkers gestimuleerd. De drijfveren en competenties van de medewerkers worden daarnaast optimaal in kaart gebracht en benut.

Verhoogde productiviteit

Onderzoek heeft uitgewezen dat loopbaancoaching een positief effect heeft op de productiviteit van de medewerker.

Duurzame inzetbaarheid

Doordat men met loopbaancoaching een uiterst zorgvuldige relatie met de medewerker onderhoud, wordt de medewerker duurzaam inzetbaar.

Hoe ziet loopbaancoaching eruit?

Er zijn een aantal vaste stappen waaruit het loopbaancoaching traject bestaat. Door het hanteren van deze stappen zet de medewerker de juiste stappen om het optimale te bereiken.

Hoe ziet loopbaancoaching eruit?

Er zijn een aantal vaste stappen waaruit het loopbaancoaching traject bestaat. Door het hanteren van deze stappen zet de medewerker de juiste stappen om het optimale te bereiken.

Eerste aanvraag

De allereerste stap in het loopbaancoachingsproces is de aanvraag. Het onderstaande formulier dient hiervoor te worden ingevuld.

Een verdiepend gesprek

Tijdens het verdiepende gesprek gaan we het gesprek met de werkgever en werknemer aan. Het uitgangspunt tijdens het verdiepende gesprek is het formuleren van een hulpvraag. Hoe kunnen wij de werknemer helpen?

Coachingsplan in beeld

Nu de hulpvraag bekend is gaan we een coachingsplan opstellen. Hierbij bepalen we eveneens de doelstellingen.

Coachingsproces

Onze specialisten helpen de werknemer aan de hand van verschillende tools. Wij gaan in gesprek, zorgen voor opdrachten en assessments en beoordelen de capaciteiten van de medewerker.

Uw medewerker groeit

Door middel van onze coaching willen wij uw medewerker laten groeien.

Contactformulier