PEC Zwolle Werkt doelgroepen analyse

Het doelgroepen analyse is er om inzicht te geven in actuele doelgroep-informatie en om deze informatie te gebruiken als basis voor je recruitmentproces. We analyseren hiermee de factoren die van invloed zijn op de haalbaarheid van de wervingsdoelstelling.

De informatie bestaat uit een marktanalyse, kandidaat-analyse en een vacature-analyse waarbij we kijken naar de:

  • wervingshaalbaarheid; (arbeidsmarktinformatie, concurrenten op de arbeidsmarkt, baanwisselingen, arbeidsmarktactiviteit, werkervaring)
  • Achtergrondkenmerken van de doelgroep (werk en opleiding, sociaal demografisch, mobiliteit);
  • Hoe breng je de doelgroep in beweging;
  • Hoe bereik je deze doelgroep; (top orientatiebronnen, hoe bewegen ze zich op social media, belangrijke vacaturesites, top niche sites, belangrijke printmedia, belangrijke overige websites.
  • Hoe benader je de doelgroep; (top contactfactoren, top afhaakfactoren, benaderfrequentie)
  • Hoe bereik en benader je de latente doelgroep ( belangrijkste websites in dagelijks mediagedrag, hobby’s en interesses, top gebruikte apps, typerende apps)

Uitzenden & detacheren

Onder uitzenden verstaan we de terbeschikkingstelling van uitzendkrachten door PEC Zwolle Werkt aan werkgevers.

  Bekijken

Werving & Selectie

​Werving en selectie, ook wel Recruitment genoemd, verwijst naar het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk.

  Bekijken

Payroll

​Payroll, ook wel payrolling genoemd, is het uit handen geven van de verantwoordelijkheid van het werkgeverschap.

  Bekijken

Scoren met werk

Heb je interesse in een samenwerking met PEC Zwolle Werkt? Neem dan contact op met (038) 45 26 899 of mail naar info@peczwollewerkt.nl

Contactformulier

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Uren invoeren

Je gewerkte uren voer je hier snel en gemakkelijk in. Wil je weten of deze optie ook voor jou toegankelijk is, neem dan snel contact op met een adviseur van Werkis / verder met werk! Of kom snel langs op één van onze vestigingen in Zwolle, Kampen, Emmeloord, Harderwijk of Genemuiden. Je kunt je uren ook invoeren met de UB Plus App. Deze is gratis en is te downloaden in Google Play en de App store van Apple. Je moet dan zoeken op “ubplusonline”.

  Klik hier om uren in te voeren