Specialist in werving en selectie

Werkis / verder met werk is specialist in de werving en selectie van kandidaten die passen bij de strategie en doelstellingen van uw organisatie. Onze specialisten zijn dagelijks bezig met het bouwen en onderhouden van een netwerk in gekwalificeerde en gemotiveerde kandidaten. Een goede selectie zorgt ervoor dat een kandidaat gemotiveerd aan het werk gaat wat doorgaans resulteert in structureel hogere prestaties. Indien gewenst zorgen we ervoor dat de kandidaat de juiste opleiding aangeboden krijgt.

Wat levert werving en selectie op?

WERK werkgevers diensten arbeidsbemiddeling detacheren werving

Tijdswinst

De tijd die u bespaart met het uitbesteden van de werving en selectie, kunt u besteden aan uw core business. Wij doen waar wij goed in zijn: de beste kandidaten leveren binnen de gestelde tijd.

WERK werkgevers arbeidsbemiddeling werving selectie marktkennis

Bron van markt- en mensenkennis

Door onze jarenlange ervaring in de regio kennen we de arbeidsmarkt als geen ander. Met ons vestigingennetwerk hebben we een unieke regionale positie waarbij er niet met eigen vestigingstargets wordt gewerkt. Dit resulteert in een unieke onderlinge samenwerking waarbij klanttevredenheid centraal staat. We selecteren niet alleen op harde criteria, zoals opleiding, werkerervaring, et cetera, maar letten specifiek op zachte criteria, zoals drijfveren en werkmentaliteit.

WERK werkgevers werving selectie werkgeversverplichtingen

Wij regelen de werkgeversverplichtingen

Wij regelen de werving en selecteren de beste kandidaten voor u uit ons netwerk. U kiest welke kandidaat u wilt aannemen. Wij zorgen ervoor dat de kandidaat goed geïnformeerd start.

WERK werkgevers detacheren netwerk

Toegang tot ons brede netwerk

Elke dag investeren wij onze tijd en energie in het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk van werkzoekenden, werkenden, organisaties en overheden. Zo zorgen we ervoor dat onze lijn naar de best passende professional voor uw organisatie altijd kort is en weten we wat er speelt in de lokale en regionale markt.

Schaap Holland vacatures
Brink vacatures
Suplacon logo
Roscompromotie
Asia
Zuidberg
Logo Carlisle
Logo Breman Png
Logo Broshuis
Logo Uitgekookt 8C78F367
Kloosterboer Logo
He Tubing Logo
Werkis Wood Vision Vacatures
Badge
We selecteren niet alleen op harde criteria, maar letten specifiek op zachte criteria zoals drijfveren en werkmentaliteit.

Hoe gaat werving en selectie in zijn werk?

Gedurende het werving en selectietraject werken we in verschillende stappen toe naar het selecteren van een gemotiveerde kandidaat. Dit doen we door middel van de volgende stappen.

6 concrete stappen

Onze specialisten zijn dagelijks bezig met het bouwen en onderhouden van een netwerk in gekwalificeerde en gemotiveerde kandidaten. In deze zes stappen vinden wij de best passende kandidaat voor uw functie.

U doet de aanvraag

Wilt u hulp bij het vinden van de beste kandidaat voor uw functie? Vul onderstaand formulier in.

Wij nemen contact met u op

Wij plannen een gesprek met u in en stellen een aantal oriënterende vragen zodat we goed voorbereid zijn op het verdiepende gesprek.

Wij voeren een verdiepend gesprek

Tijdens een verdiepend gesprek maken we kennis met de strategie, de doelstellingen en normen en waarden van uw organisatie. We achterhalen de vraag achter de vraag en geven advies over de vervolgacties. Samen komen we tot een helder en duidelijk functieprofiel.

Wij werven en selecteren de beste kandidaat

Tijdens het werving- en selectieproces zetten we ons netwerk in om de juiste kandidaat te vinden. Door middel van de nieuwste recruitment tools en het inzetten van data benaderen we nieuwe kandidaten. We voeren kennismakingsgesprekken. Naast het selecteren van harde criteria vinden we het minstens zo belangrijk dat we kijken naar zaken als drijfveren en werkmentaliteit. We selecteren de beste kandidaten en plannen gesprekken voor u in.

Een gemotiveerde medewerker gaat bij u aan de slag

De medewerker wordt door ons vooraf uitgebreid geïnformeerd over de werkzaamheden en organisatiecultuur. Een goed voorbereide medewerker is sneller productief, meer betrokken en vertrekt minder snel.

Ervaringen van anderen

Al jarenlang werft en selecteert Werkis / verder met werk de beste kandidaten voor diverse opdrachtgevers. Lees hier de ervaringen van onze opdrachtgevers.

Contactformulier