Wij scoren onder onze kandidaten gemiddeld een: 9.4

Over de dienst

PEC Zwolle Werkt is al jarenlang gespecialiseerd in het werven en selecteren van de juiste kandidaten. Ons specialistische personeel beschikt over de nieuwste kennis en softwaresystemen, waardoor wij perfect in staat zijn om matchende kandidaten voor uw organisatie te vinden.

Wat levert het op?

Tijdsbesparing

Door uw werving en selectie proces uit te besteden aan een erkende organisatie als PEC Zwolle Werkt levert dit tijdsbesparing op. U kunt zich focussen op zaken die voor u belangrijk(er) zijn.

Markt- en mensenkennis

Wij kennen de markt als geen ander. Ons uitgebreide netwerk en kennis stelt ons in staat om de beste kandidaten voor de moeilijkste posities te werven. In ons wervingsproces kijken we niet alleen naar opleiding of werkervaring, maar vooral de mens staat centraal.

Werkgeversverplichtingen

Wij zorgen ervoor dat de werkgeversverplichtingen geregeld worden. U wordt hierin volledig ontzorgd, en dus kunt u focussen op zaken die voor u belangrijk zijn.

Breed netwerk

Wij werven alleen kandidaten waarvan we zeker weten dat ze passen bij de organisatie. Dit onderscheid ons in de markt.

Hoe gaat werving en selectie in zijn werk?

Het werving en selectie traject bestaat uit een aantal vaste stappen. Door het systematisch toepassen van deze stappen behalen wij het beste resultaat.

Hoe gaat werving en selectie in zijn werk?

Het werving en selectie traject bestaat uit een aantal vaste stappen. Door het systematisch toepassen van deze stappen behalen wij het beste resultaat.

Aanvraag

Vul het onderstaande formulier in om een aanvraag te doen voor onze dienst werving en selectie.

Wij nemen contact met u op

Nadat u een aanvraag hebt gedaan nemen wij contact met u op. Wij stellen alvast een aantal verdiepende vragen.

Verdiepend gesprek

Tijdens een verdiepend gesprek brengen we het achterliggende probleem in kaart en hoe PEC Zwolle Werkt hier een rol in kan spelen.

Werving & Selectie

Het werving en selectie proces kan beginnen. Wij zorgen met behulp van ons uitgebreide netwerk voor het beste resultaat.

U bepaalt de kandidaat

Wij maken een selectie op basis van uw wensen. Het laatste woord is echter voor u, welke kandidaat wilt u in uw organisatie?

Een gemotiveerde kandidaat gaat bij u aan de slag

Wij zorgen ervoor dat u uitsluitend gemotiveerde kandidaten tot uw beschikking krijgt.

Contactformulier