Werving & Selectie

Werving en selectie, ook wel Recruitment genoemd, verwijst naar het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk, in lijn met de strategie en doelstellingen van een organisatie of onderneming. Door middel van een zgn. fee treedt de kandidaat rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever. Ervaren recruiters beschikken over de nieuwste recruitment tools en een groot netwerk waardoor we de meest geschikte kandidaat bij de openstaande positie zoeken.

Uitzenden & detacheren

Onder uitzenden verstaan we de terbeschikkingstelling van uitzendkrachten door PEC Zwolle Werkt aan werkgevers.

  Bekijken

Payroll

​Payroll, ook wel payrolling genoemd, is het uit handen geven van de verantwoordelijkheid van het werkgeverschap.

  Bekijken

Vakantiekrachten

De inzet van Werkis vakantiekrachten levert naast praktische arbeidscapaciteit ook een besparing op ten opzichte van het inhuren van flexibel personeel.

  Bekijken

Scoren met werk

Heb je interesse in een samenwerking met PEC Zwolle Werkt? Neem dan contact op met (038) 45 26 899 of mail naar info@peczwollewerkt.nl

Contactformulier

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Uren invoeren

Je gewerkte uren voer je hier snel en gemakkelijk in. Wil je weten of deze optie ook voor jou toegankelijk is, neem dan snel contact op met een adviseur van Werkis / verder met werk! Of kom snel langs op één van onze vestigingen in Zwolle, Kampen, Emmeloord, Harderwijk of Genemuiden. Je kunt je uren ook invoeren met de UB Plus App. Deze is gratis en is te downloaden in Google Play en de App store van Apple. Je moet dan zoeken op “ubplusonline”.

  Klik hier om uren in te voeren