Wij scoren onder onze kandidaten gemiddeld een: 9.4

  • Uitzendkrachten

Uitzendkrachten

Direct een baan zoeken

Scoor je nieuwe baan bij PEC Zwolle Werkt. Onze medewerkers zijn dagelijks bezig de mooiste vacatures te zoeken voor jou. Bekijk hier alle vacatures om jouw nieuwe baan te vinden. Wil jij liever eerst persoonlijk contact? Klik hier om in contact te komen met een van onze medewerkers.

Inschrijven

Jij bent klaar om te gaan scoren met werk en daarbij helpen we je graag. De adviseurs van PEC Zwolle Werkt - Hét uitzendbureau van PEC Zwolle, kijken graag samen naar jouw wensen, kwaliteiten en de mogelijkheden die er voor jou zijn in het vinden van de perfecte baan. Schrijf je direct in of kom langs bij ons op de vestiging. De koffie staat voor je klaar!

Contact opnemen

Heb jij een vraag en wil jij in direct contact komen met PEC Zwolle Werkt? Stel je vraag in ons contactformulier en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil in in contact komen om te solliciteren op een vacature? Onderaan iedere vacature kan je solliciteren aan de hand van het sollicitatieformulier. Dan nemen onze medewerkers direct contact met je op! Nog niet kunnen vinden wat je zoekt? Schrijf je vrijblijven in! Onze medewerkers gaan dan met jouw profiel opzoek naar de baan die bij jou past. Want alleen dan kan jij scoren met werk!

Digitale ureninvoer

Online voer jij je gewerkte uren gemakkelijk in. Dit kan jij doen via jouw persoonlijke account of via de digitale uren invoer. Wil je weten of deze optie ook voor jou toegankelijk is, neem dan snel contact op met jouw contactpersoon van PEC Zwolle Werkt.

QOORE Recruitment

QOORE Recruitment is onze zusterbedrijf die bekend staat als de werving- en selectiespecialist voor het MKB. Toe aan een volgende stap in je carrière en op zoek naar de zekerheid van een vaste baan? Dan is QOORE Recruitment een logische stap!

QOORE Recruitment is onderdeel van DDF People!

PEC Zwolle Werkt

In het centraal gelegen IJsseldeltastadion wordt gepresteerd op het hoogste niveau! Onder de vleugels van PEC Zwolle scoor je de mooiste banen. Kijk snel op de site en scoor je baan.

PEC Zwolle Werkt is onderdeel van DDF People

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 45 26 899 of Neem contact op