Alles over
   Werkgevers

Scoren met werk.

Het vinden van de meest geschikte medewerker voor de mooiste banen! Dat is waar we goed in zijn. Door een procesmatige benadering en een groot netwerk weten we haarfijn de juiste kandida(a)t(en) te vinden. Wat ons betreft kan dit niet zonder oprechte interesse te tonen in zowel de medewerker als ook in onze opdrachtgever. Daar komt bij onze eigen grenzeloze passie voor het werken in de horeca. Alles voor een mooi moment

  Contact

PEC Zwolle Werkt
Scoren met werk

Scoren met werk.

PEC Zwolle Werkt biedt verschillende diensten aan werkgevers. Denk hierbij aan UitzendenWerving & Selectie en Payrolling. Daarnaast heeft PEC Zwolle Werkt ook een kennisbank online staan. PEC Zwolle Werkt, scoren met werk.

Vacature doorgeven

Diensten.

Het vinden van de meest geschikte kandidaat voor de mooiste functies! Dat is waar we goed in zijn.

Meer informatie

Kennis.

Welke elementen uit de CAO moeten we toepassen? Hoe kan ik mijn doelgroep bereiken?

Meer informatie

Scoren met horecapersoneel.

Heb je interesse in een samenwerking met PEC Zwolle Werkt? Neem dan contact op met (038) 45 26 899 of mail naar info@peczwollewerkt.nl.

Contactformulier

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Uren invoeren

Je gewerkte uren voer je hier snel en gemakkelijk in. Wil je weten of deze optie ook voor jou toegankelijk is, neem dan snel contact op met een adviseur van Werkis / verder met werk! Of kom snel langs op één van onze vestigingen in Zwolle, Kampen, Emmeloord, Harderwijk of Genemuiden. Je kunt je uren ook invoeren met de UB Plus App. Deze is gratis en is te downloaden in Google Play en de App store van Apple. Je moet dan zoeken op “ubplusonline”.

  Klik hier om uren in te voeren