Vind jouw
  volgende werknemer!

Scoren met personeel

Scoren met personeel! Wij helpen jou met het vinden van de meest geschikte kandidaat die past bij jouw bedrijf. Dat is waar we goed in zijn. Hoe wij dit doen? Dit doen wij door te werken volgens ons blauw-witte-hart. Door het tonen van oprechte interesse en betrokken te zijn naar zowel de kandidaten als in onze opdrachtgevers. Ben jij benieuwd hoe dat in de praktijk in zijn werk gaat? Neem gerust contact met ons op.

  Contact       Vacature doorgeven

Samen hetzelfde doel

PEC Zwolle Werkt biedt voor werkgevers verschillende diensten aan. Naast het uitzenden en detacheren bieden wij ook diensten aan als Loopbaancoaching, Casemanagement, Inhouse service, Werving & Selectie en Payrolling. Naast leverancier van personeel willen wij ons vooral opstellen als (Kennis)partner. Hierbij helpen wij graag met interne hr-vraagstukken en kunnen opdrachtgevers gebruik maken van onze kennisbank. Dat samen maakt ons PEC Zwolle Werkt - Hét uitzendbureau van PEC Zwolle.

Vacature doorgeven

Diensten

Het vinden van de meest geschikte kandidaat voor de mooiste functies! Dat is waar we goed in zijn.

Meer informatie

Jouw kennispartner in HR

Welke elementen uit de CAO moeten we toepassen? Hoe kan ik mijn doelgroep bereiken?

Meer informatie

Vacature doorgeven?

De juiste kandidaat zoeken en vinden voor uw vacature! Onze adviseurs doen niet anders en dat maakt ze specialist. De kans dat uw potentiële medewerker al bij ons bekend is, is groot!

  Vacature doorgeven

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.