Alles over
   Werkgevers

Hét uitzendbureau van PEC Zwolle

PEC Zwolle laat al tientallen jaren menig hart sneller kloppen. Vele duizenden mensen, bedrijven en instellingen in de regio Zwolle voelen zich verbonden met deze topclub. En andersom ook! PEC Zwolle Werkt ervaart deze maatschappelijke betrokkenheid en wil hier met overtuiging ook praktisch inhoud aan geven.

  Contact

PEC Zwolle Werkt
Scoren met werk

Voetbal inspireert en motiveert

Voetbal verbindt en geeft nieuwe kansen. In het verlengde daarvan gaat PEC Zwolle Werkt aan de slag. PEC Zwolle Werkt is hét uitzendbureau die deze verbinding door en met de club als geen ander kan leggen. PEC Zwolle Werkt verbindt mensen, bedrijven en instellingen met elkaar.

PEC Zwolle Werkt is het uitzendbureau die primair als doel heeft invulling te geven aan de maatschappelijke betrokkenheid van PEC Zwolle. Je vindt de beste banen via PEC Zwolle Werkt. Bedrijven vinden de beste medewerkers via PEC Zwolle Werkt en je eigen club profiteert nog mee ook. Zo bouwen we samen aan een nog sterker PEC Zwolle. Dit is ons doel! PEC Zwolle Werkt, hét uitzendbureau van PEC Zwolle!

Vacature doorgeven

Diensten

Het vinden van de meest geschikte kandidaat voor de mooiste functies! Dat is waar we goed in zijn.

Meer informatie

Kennis

Welke elementen uit de CAO moeten we toepassen? Hoe kan ik mijn doelgroep bereiken?

Meer informatie

Scoren met werk

Heb je interesse in een samenwerking met PEC Zwolle Werkt? Neem dan contact op met (038) 45 26 899 of mail naar info@peczwollewerkt.nl

Contactformulier

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Uren invoeren

Je gewerkte uren voer je hier snel en gemakkelijk in. Wil je weten of deze optie ook voor jou toegankelijk is, neem dan snel contact op met een adviseur van Werkis / verder met werk! Of kom snel langs op één van onze vestigingen in Zwolle, Kampen, Emmeloord, Harderwijk of Genemuiden. Je kunt je uren ook invoeren met de UB Plus App. Deze is gratis en is te downloaden in Google Play en de App store van Apple. Je moet dan zoeken op “ubplusonline”.

  Klik hier om uren in te voeren