Tijdelijk personeel huren?

U kunt om verschillende redenen tijdelijk personeel nodig hebben. U kunt bij ons personeel inhuren door gebruik te maken van de dienst uitzenden. Voor de door u gewenste periode stellen wij geschikte en gemotiveerde uitzendkracht beschikbaar.

Wat levert uitzenden u op?

WERK werkgevers arbeidsbemiddeling uitzenden ontwikkeling

Tijd voor ontwikkeling

Wij stellen tijdelijk personeel snel beschikbaar door ons uitgebreide netwerk en innovatieve software. Daardoor kunt u als werkgever snel een uitzendkracht inhuren. Hierdoor realiseren we voor veel opdrachtgevers een behoorlijke doorlooptijdverkorting met als voordelen: u heeft de gewenste medewerkers sneller beschikbaar en kunt daarmee de ontwikkeling van uw organisatie versnellen.

WERK werkgevers uitzenden netwerk

Toegang tot een effectief netwerk

Met ons vestigingennetwerk hebben we een unieke regionale positie waarbij er niet met eigen vestigingstargets wordt gewerkt. Dit resulteert in een unieke onderlinge samenwerking waarbij klanttevredenheid centraal staat. Door gebruik te maken van innovatieve software, plannen we effectief en weten we altijd wie er waar en wanneer beschikbaar is.

WERK werkgevers uitzenden werkgeversverplichtingen

Wij regelen de werkgeversverplichtingen

Wij regelen de uitbetaling van loon, de afdracht van premies en heffingen en alle andere administratie verplichtingen die bij het werkgeverschap horen.

WERK werkgevers diensten arbeidsbemiddeling uitzenden

Flexibiliteit

Met tijdelijk personeel is uw bedrijf flexibel. U kunt het tijdelijk personeel inzetten wanneer u wilt en u betaalt enkel de gewerkte uren.

WERK werkgevers arbeidsbemiddeling uitzenden kwaliteitsmatch

Kwaliteitsmatch

De werving wordt gedaan door gekwalificeerde mensen met moderne recruitmenttools en door onze jarenlange ervaring in de regio kennen we de arbeidsmarkt als geen ander. We zetten onze eigen ontwikkelde selectiemethode in waarbij we naast harde criteria, zoals opleiding, werkervaring, et cetera, specifiek letten op zachte criteria zoals drijfveren en werkmentaliteit.

Schaap Holland vacatures
Brink vacatures
Suplacon logo
Roscompromotie
Asia
Logo Carlisle
Zuidberg
Logo Breman Png
Logo Broshuis
Logo Uitgekookt 8C78F367
Kloosterboer Logo
He Tubing Logo
Werkis Wood Vision Vacatures
Badge
Wij stellen tijdelijk personeel snel beschikbaar door ons uitgebreide netwerk en innovatieve software.

Hoe gaat uitzenden in zijn werk?

Gedurende het uitzendtraject werken we in verschillende stappen toe naar het plaatsen van de beste passende kandidaat. Dit doen we door middel van de volgende stappen.

6 concrete stappen

In zes concrete stappen gaat er een gemotiveerde medewerker bij u aan de slag.

U doet een aanvraag

Bent u op zoek naar tijdelijk personeel? Vul dan onderstaand formulier in.

Wij nemen contact met u op

We plannen een gesprek met u in. We stellen een aantal oriënterende vragen zodat we goed voorbereid zijn op het verdiepende gesprek.

Wij voeren een verdiepend gesprek

We zoeken samen met u naar de vraag achter de vraag en geven advies over de vervolgstappen.

Wij werven en selecteren de beste kandidaten

We zetten ons netwerk in en voeren intakegesprekken. Naast het selecteren op harde criteria vinden we het minstens zo belangrijk dat we kijken naar zaken als drijfveren en werkmentaliteit.

U kiest welke kandidaat mag starten

Wij zijn de specialist in het creëren van de beste match, maar we kunnen ons voorstellen dat u graag wat te kiezen wilt hebben. In dat geval geven wij u onze visie en advies. De keuze is tenslotte aan u.

Een gemotiveerde medewerker gaat bij u aan de slag

We zorgen voor een goede onboarding van de medewerker: de medewerker wordt door ons vooraf uitgebreid geïnformeerd over de werkzaamheden, werktijden, arbozaken en veiligheid. Een goed voorbereide medewerker is sneller productief, meer betrokken en vertrekt minder snel.

Ervaringen van anderen

Al jarenlang levert Werkis / verder met werk tijdelijk personeel aan diverse opdrachtgevers. Lees hier de ervaringen van onze opdrachtgevers.

Contactformulier