Wij scoren onder onze kandidaten gemiddeld een: 9.4

Over de dienst

Onder uitzenden verstaan we de terbeschikkingstelling van uitzendkrachten door PEC Zwolle Werkt aan werkgevers. De uitzendkracht schrijft zich in bij PEC Zwolle Werkt, en stelt zich aldus ter beschikking om, na bemiddeling door PEC Zwolle Werkt, bij een werkgever (tijdelijk) arbeid te verrichten.

Wat levert uitzenden u op?

Organisatiegroei

Het grootste voordeel van uitzendpersoneel is dat uw organisatie doorgroeit. Uw productieproces loopt geen vertraging op waardoor de groei kan worden gewaarborgd.

Toegang tot ons netwerk

Doordat PEC Zwolle Werkt toegang heeft tot een groot netwerk aan personeel kunnen wij snel schakelen. Wij hebben een groot netwerk aan kandidaten waardoor we snel werkgever en werknemer kunnen koppelen.

Werkgeversverplichtingen

PEC Zwolle Werkt ontfermt zich over loonbetaling, afdracht van premies en heffingen van het personeel. Hier heeft u dus geen omkijken naar.

Flexibiliteit

Heeft u een tijdelijke personeelsvraag, maar is dit niet voor de lange termijn? Dan is uitzenden een geschikte uitkomst voor u. U bent flexibel en kiest wanneer u werk nodig heeft.

Hamith briefhoofd
Capitalspring fc
Bureautechniek cyaan
Peczwollewerkt schaduw
Met moderne recruitmenttools zorgen wij voor een effectief wervingsproces met resultaat.

Hoe gaat uitzenden in zijn werk?

Er zijn zes concrete stappen die tijdens het uitzendtraject gehanteerd worden. Door gestructureerd te werk te gaan behalen wij het optimale resultaat voor organisaties.

Hoe gaat uitzenden in zijn werk?

Er zijn zes concrete stappen die tijdens het uitzendtraject gehanteerd worden. Door gestructureerd te werk te gaan behalen wij het optimale resultaat voor organisaties.

U doet een aanvraag

Tijdelijk op zoek naar personeel? Vul dan onderstaand formulier in.

Wij nemen contact op

PEC Zwolle Werkt neemt contact met u op. Wij stellen daarin een aantal vragen waarin wij het achterliggende probleem in kaart brengen.

Verdiepend gesprek

In het verdiepende gesprek gaan we verder op de problematiek in. Daarin geven wij advies over de vervolgstappen.

Werven en selecteren

In deze stap zetten wij ons grote netwerk in om een goede match met uw organisatie te vinden.

U maakt de eindbeslissing

Onze specialisten hebben keuzes gemaakt voor kandidaten. Echter, het is aan u om de beslissing te maken welke kandidaten voor u de beste match vormen.

Een gemotiveerde medewerker

Heeft u een keus gemaakt? Dan gaat er een gemotiveerde medewerker aan de slag. De medewerker wordt door ons geïnstrueerd als het gaat om werkzaamheden, werktijden en alles wat hierbij komt kijken.

Contactformulier